Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sports HUB

Sports-HUB/evenimente

FORUM

Eveniment anual inspirațional dedicat comunității Sports HUB dar și publicului larg, care favorizează schimbul de idei și consolidează legătura între mediul sportiv si cel de business.

Vezi

MORNING RUN

Aproape la fel de revigorant ca alergarea de dimineață și cel puțin la fel de util, Morning Run este un exercițiu al minții pentru membrii comunității Sports HUB.

Vezi

SUMMIT

Cel mai important eveniment al comunității liderilor din sport și business își propune setarea unor direcții de dezvoltare pentru industria sportivă.

Vezi

PLAY BUSINESS

Conceptul “Play Business Like The Pros” încurajează o comunicare dinamică și deschisă, într-un grup restrâns format din 30 de membri ai comunității, printr-o serie de evenimente lunare.

Vezi

ATELIERE

Organizăm periodic ateliere aplicate, unde membrii din comunitate își dezvoltă viziunea prin temele identificate și selectate în urma nevoilor generale.

Vezi

TIME OUT

Cu toții avem nevoie de câte un Time Out, iar noi îl petrecem în mod inedit de fiecare dată, celebrând fiecare succes. Evenimente de tip petreceri sau excursii, dedicate exclusiv membrilor comunității si familiilor acestora.

Vezi

Află cine organizează evenimentele.

Sports HUB

Află cine organizează evenimentele.

Sports HUB