Sports HUB

Neînvinșii.
La ce se gândesc campionii tăi

Neînvinșii.
La ce se gândesc campionii tăi

Chiar dacă sportul are bucata sa de program pe media, poate nu tuturor le convine abordarea la zi, pe scurt și din mers. Poate unii trebuie să își ia timp să se înțeleagă cu sportivul lor. Cu siguranță vor reuși asta acum, cu volumul Neînvinșii. Eseuri despre înfrângeri și victorii, din sport și din viață la îndemână, o apariție editorială inedită în spirit fair-play — și nu exagerez cu nimic. Iată de ce.

Colecția de interviuri este asamblată profesionist și flexibil de intervievatoarea și jurnalista Andreea Giuclea. Poveștile sportivilor sunt extrem de cinematice și de emotive. Toți sunt 100% dedicați și atașați. Puteți începe lectura cu povestea Mihaelei Buzărnescu, scrisă în stil epistolar. Sau, cei dependenți de scene tari trebuie să pornească cu povestea lui Iulian Șerban. Fanii stilurilor comice pot începe cu Gheorghe Berceanu. Și, desigur, cine apreciază puterea și emfaza poate deschide cu Ambros Martin.

Acum, nu este ca și cum admiratorii unui sportiv sau altuia nu au ajuns deja la poveștile și bârfele incluse în acest volum. Dar este ceva unic și inedit să primești o veste șoptită la ureche precum „Amore, ești campion mondial!” sau să ți se ceară ceva ce nu i se cere nimănui din altă profesie: să te desparți de amintirile frumoase cu încrederea că viitorul poate fi mai bun.

Volumul este mult mai mult: dacă există vreo rețetă a campionului, aceasta poate fi intuită urmărind firul roșu ce unește poveștile acestor sportivi care, în aparență, nu au nimic în comun în afară că sunt români și că sunt campioni: Cristina Neagu, Andreea Răducan, Ana-Maria Popescu (Brânză), Mihai Leu, Diana Mocanu, Alina Dumitru, Eliza Samara, Raluca Strămăturaru, Georgeta Andrunache, Sorin Babii, Mihaela Buzărnescu, Iulian Șerban, Gheorghe Berceanu, Constantina Diță, Ambros Martín.

Sportivul lunii: Lebron James

MAI DEPARTE: sportivii
Sports HUB

Sportivi

MAI DEPARTE: sportivii
Sports HUB

Sportivi