Servicii

Speakeri 

Speakeri de top își împărtășesc cunoștințele și expertiza prin intermediul programelor și evenimentelor Sports HUB.

Rolul speakerilor este de a inspira și de a conecta publicul cu ultimele tendințe, inovații, practici și provocări din industria sportivă. Suplimentar carierei sportive, ei acumulat experiență și din instituții guvernamentale, asociații, cluburi, federații, ligi sportive, precum și din mediul de business.

Înzestrați cu excelente competențe oratorice și charismă, deopotrivă inspiraționale și motivaționale, speakerii noștri sunt excelenți comunicatori. Mesajele lor transmit informații relevante pentru toate ariile de interes, nu doar cele sportive.

Vezi care sunt cei mai buni speakeri din acest sezon!

Ambasadori de brand & parteneriate 

Oferim suport pentru conectarea, dezvoltarea și promovarea afacerii sau brandului prin intermediul celor mai potriviți endorsers sau ambasadori de brand. Creăm parteneriate cu branduri puternice, de încredere și construim cea mai bună strategie pentru obținerea unor beneficii de ambele părți.

Oportunitățile și valoarea parteneriatelor create sunt valorificate și evidențiate și prin intermediul platformelor de digital media.

Sport PR 

Oferim servicii de relații publice unice și inovative, profesioniste și complete, precum și un management strategic al comunicării, prin intermediul canalelor media.

Construim, protejăm și maximizăm potențialul imaginii publice și al reputației, atât pentru brandurile din industria sportivă, cât și pentru sportivii de performanță.

Sport branding 

Oferim servicii de strategie de brand, design și dezvoltare creativă, identitate vizuală și verbaÏ, conținut digital original și multe alte servicii conexe.

Creăm programe și strategii relevante, ce oferă rezultate măsurabile, facilităm relații de sponsorizare și endorsare, organizare de evenimente, servicii de PR și B2B.

Dezvoltare de site-uri și aplicatii mobile 

Facilităm crearea de site-uri și aplicații profesionale, asigurând în permanență servicii de content management, menite să ofere utilizatorilor o experiență excelentă, pentru orice tip de dispozitiv conectat la internet.

CSR 

Responsabilitatea Socială a Companiilor (Corporate Social Responsibility - CSR) reprezintă o modalitate inovativă și eficientă de creștere a valorii și a imaginii unui brand.

Noi creăm și implementăm campanii de CSR potrivite pentru promovarea bunelor practici din domeniu, cu scopul de a construi sau a contribui la crearea unor conexiuni sociale bazate pe încredere și în beneficiul unor cauze reale.

Ești interesat de serviciile noastre?

Contact