Devino Membru

Formular de membru 

Abonamentul în comunitate este pentru individ și nu organizația pe care o reprezintă.
Dacă ați fost invitat de Sports HUB să deveniți membru, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Puteți trimite formularul la contact[at]sports-hub[dot]ro

Cui ne adresăm 

  • Membrii sunt persoane de decizie în companiile, federațiile sportive sau cluburile pe care le conduc, sportivi de înaltă performanță sau lideri de opinie. Excepții de la acest criteriu vor fi făcute într-o limită de 5% dintre membrii și numai cu acordul membrilor din board-ul de conducere.
  • Când un membru schimbă poziția în organizația din care face parte, Sports HUB își rezervă dreptul de a re-evalua abonamentul.

Beneficii 

Învățare

Sports HUB își propune să devină o comunitate de business și dezvoltare personală atât pentru sportivii în activitate cât și pentru foști sportivi care doresc să investească în continuare în sport timpul, resursele și cunoștințele lor sau pentru executivi de top care văd în procesele sportive un potențial real spre performanță.

Networking

Nu în ultimul rând, Sports HUB își propune să creeze o punte reală și palpabilă între companii, oameni de afaceri și sportivi, astfel încât câștigul - fie că vorbim din punct de vedere emoțional, financiar, cât și al experienței - să fie de ambele părți.

Vom face asta prin:

Evenimente anuale, Business & Sport Leaders Summit, un eveniment exclusiv creat pentru lideri și Business & Sport Forum, un eveniment de masă ce vizează profesioniști și oameni pentru care sportul înseamnă mai mult decât liniile unui teren.

Evenimente lunare de diferite tipuri printre care ateliere, dezbateri sau studii de caz, care vizează diferite segmente din industrie.

Termeni și condiții 

  1. Toate aplicațiile de membru sunt supuse aprobării de către Sports HUB.
  2. Solicitanții trebuie să furnizeze detalii corecte când solicită statutul de membru iar dacă nu o fac, Sports HUB poate anula calitatea de membru și orice tranzacție ulterioară. Responsabilitatea de a furniza informații exacte este o obligație continuă și trebuie să notifice Sports HUB în cazul în care orice informație furnizată s-a schimbat.
  3. Calitatea de membru în comunitatea Sports HUB este personală. Solicitantul este responsabil pentru a se asigura că nimeni altcineva nu utilizează calitatea de membru.
  4. În cazul în care membrul își părăsește poziția curentă din organizație, acesta va menține calitatea de membru al Sports HUB până la expirarea acesteia, cu condiția să rămână un factor de decizie în altă companie.
  5. Taxele de membru pot fi găsite în această aplicație. Solicitanții vor fi informați în scris despre orice schimbări.
  6. Taxa de membru trebuie achitată odată cu acceptarea cererii de membru.
  7. Taxa de membru nu este rambursabilă.
  8. Sports HUB își rezervă dreptul absolut de a anula sau de a suspenda o calificare de membru (la discreția sa exclusivă) pentru orice motiv care contravine principiilor Sports HUB sau regulilor sale de funcționare.